Etter å ha holdt lederutviklingsprogram med fire kursdager og 2 coachingtimer per leder var det en stor glede for meg å kunne dele ut sertifiseringsbevis til de flinke lederne denne uken. Det har vært en fornøyelse å følge denne gruppen ledere over en to måneders periode og sett dem utvikle seg både personlig og som ledere.

De har imponert meg med sin åpenhet, sitt engasjement og vilje til å gjøre forandringer i seg selv og på sin avdeling. Utrolig takknemlig for deres skjønne tilbakemeldinger om at de hver for seg og samlet i ledergruppen har fått et skikkelig løft.

«Fantastiske og tydelige kursledere. Flinke til å formulere seg og lære fra seg.»

«Veldig lærerikt og kjekt program med engasjerte og kjekke kursledere»

«Jeg har lært hvordan jeg kan sørge for å få det beste ut av medarbeiderne, hvordan vekke tillit og motivere hver enkelt ved å «trykke» på de rette knappene»

Tenk å få gjøre det jeg kan å få dele av de redskaper jeg vet virker og se med egne øyne hvor stor forskjell det kan gjøre i andre menneskers liv. Når lederen forandres og begynner å foksuere på å få frem det beste i seg selv og andre endres hele arbeidsmiljø og avdelinger. Takknemlig og glad for å ha fått være med disse fantastiske menneskene i denne periode