Bli SMART kursleder for ungdom

Bli selvstendig kursleder for ungdom

forsideboks2

Vil du gjerne gjøre en forskjell? 

Det er virkelig herlig å ha ungdommer på kurs å se hvordan de klarer å snu vanskelige situasjoner til noe positivt for dem selv. Den læringen som ligger i det kan ikke måles med noe av alt det de lærer i skolen, sier jeg som har 8 års universitets utdanning med flere års erfaring fra skolen som lærer og lektor. Og jeg mener det helt seriøst.

Jeg mener det av hele mitt hjerte at den læringen som ligger i det å mestre livet, den kunnskapen som deles i boken «SMART for livet» og på SMART kursene som handler om å bli i stand til å  takle utfordringer og problem på en god måte, lære å lære, styrke selvfølelsen, lære stressmering, rydde bort finn fem feil brillene og tro på seg selv, er det viktigste vi kan lære. Det er noe som burde være basis for alle.

Brenner du for ungdommer?

Brenner du for ungdommer, vil du gjerne gjøre en forskjell og har du lyst å gi ungdommene en kunnskap som kan forandre livet deres? Da kan du sikre deg en plass på neste SMARTkurslederkurs

Hvem passer SMART ungdomskurset for?

SMART-ungdomskursene er utviklet for ungdommer mellom 13-19 år. De bygger på boken «SMART for livet» (Cappelen Damm) som hjelper ungdommene å mestre livet på en god måte. » «Dette er jo annerledes enn det vi lærer på skolen. Det er akkurat sånn som vi trenger i livet vårt», sier ungdommene selv. Ungdommer trenger fagkunnskaper, men like så viktig er kunnskaper om å handtere livet. Ungdommer som lærer disse redskapene og utvikler en sunn selvfølelse, får mental styrke, lærer aktiv stressmestring, forstår hvordan vi selv kan ta ansvar, lærer gode måter å lære på, setter seg selv i førersetet og tar gode valg, handterer følelser og få tro på at jeg  opplever at deres hverdag blir helt forandret. Kursene koster 1150 kr (inklusiv boken SMART for livet verdi 199 kr) Egne priser for skoler og SFO.

Vi søker selvstendige kursholdere som vil holde SMART kurs for ungdommer

Vi søker deg som brenner for ungdommer, deg som er opptatt av å gjøre en forskjell i ungdommenes liv og har lyst å få opplæring i hvordan du kan dele denne kunnskapen videre..
Neste dato for opplæring: Du kan velge om du vil delta i Oslo eller på Bryne

OSLO 

 • Onsdag 22 januar 2020 kl. 14.00- 19.00
 • Onsdag 28 januar 2020 kl. 14.00- 19.00
 • Onsdag 4 februar 2020 14.00 -19.00

 

BRYNE:

 • Torsdag 20 januar 2020 kl. 14.00- 19.00
 • Torsdag 27 januar 2020 kl. 14.00- 19.00
 • Torsdag 3 februar 2020 14.00 -19.00

Dersom en av datoene ikke passer, men du har veldig lyst å bli kursholder. Ta kontakt, så vurderer vi sammen hvordan vi kan løse det. 

Målet er å skape en ungdomskultur med mestring, livsglede, sunn selvfølelse, mental styrke og robusthet og ungdommer som tar ansvar og skaper det livet de ønsker og leve. Hvis du har lyst å være med på dette viktige arbeidet så ta kontakt på mail maybente@maybente.no  

Vi har som mål at alle ungdommer i hele landet skal få denne kunnskapen og søker derfor kursholdere over hele landet. Det kommer mennesker fra hele landet til disse kursene. De reiser med fly til Oslo eller Sola og flybuss videre som stopper rett utenfor kurslokalet eller tog (som også stopper rett utenfor kurslokalet.

For å nå så mange ungdommer som mulig og spre denne viktige kunnskapen trenger vi flere kursholdere til å holde SMART kurs for ungdom. Hvis du har lyst å være med på dette viktige arbeidet, trenger vi deg med på laget. Vi tar nå opp nye kursholdere, og du har mulighet til å bli en av dem. 

Du kan sikre din plass ved å skrive en kort søknad der du skriver litt om deg selv, hva er det som gjør at du ønsker å holde ungdomskurs. Hva er din bakgrunn og erfaring og hvilke egenskaper har du som passer til å være kursleder. Så sender du den til maybente@maybente.no

Vi tar nå opp nye kursholdere til SMART ungdomskurs.

Neste SMARTkursleder kurs er:

OSLO 

 • MODUL 1 Onsdag 22 januar 2020 kl. 14.00- 19.00
 • MODUL 2 Onsdag 28 januar 2020 kl. 14.00- 19.00
 • MODUL 3 Onsdag 4 februar 2020 14.00 -19.00

 

BRYNE:

 • MODUL 1 Torsdag 20 januar 2020 kl. 14.00- 19.00
 • MODUL 2 Torsdag 27 januar 2020 kl. 14.00- 19.00
 • MODUL 3 Torsdag 3 februar 2020 14.00 -19.00

 

Prisen for opplæringen med alle opptakene, alt materiale og ferdige notater til bruk er 15.000 kr. (det er også mulig med delbetaling) Din investering kan være inntjent allerede etter et par kurs

BONUS akkurat nå:

Det er viktig for meg å sikre kvalitet på de kursholderne jeg utdanner. Derfor har jeg besluttet å gi deltakerne på SMART kurslederkurs tilgang til Onlinekurset Den Indre Guide, helt gratis. Det er et fantastisk 6 ukers onlinekurs til sunn og sterk selvfølelse (verdi 7900 kr). Du kan lese mer om onlinekurset Den Indre Guide her: 

Eks på inntjening for kursholder ved 2 SMART ungdomskurs med 10 deltakere på hvert kurs: 16. 400 kr

Mer info på webinar her: 

DEL 1

DEL 2:

Høres dette ut som noe for deg? Er du interessert og vil vite mer, ta gjerne kontakt med SMART akademiet og May Bente Høiland Lode eller book en samtale på maybente@maybente.no, så vil May Bente ta kontakt med deg for en prat over telefon.