Kursholdere

Tone Rabben Hølland - SMART kursholderTone Rabben Hølland er kursleder på SMART kurs i Sandnes området Hun er utdannet lærer og jobber som inspektør. Toen har jobbet 20 år i grunnskolen både på  barne og ungdomstrinnet. I tillegg til å være kursholder i SMART for livet kursene, er hun utdannet instruktør i pedagogisk mindfulness.

Tone er en engasjert kusholder med et stort hjerte. Hun brenner for å hjelpe barn og unge til å utvikle sunn og god selvfølelse slik at de føler seg gode nok slik de er. Tone er selv mor til tre ungdommer i alderen 13-19 år. Tone jobber for samfunn og en skole som ivaretar enkeltmenneskets unike egenskaper. 

Kontaktinfo: toner.holland@gmail.com tlf: 954 24 278

 

Ann CathrinAnn Cathrin Sande er kursleder i Vestfold. Hun er utdannet førskolelærer og har jobbet 12 år i barnehager. Elsker å jobbe med mennesker og vil slå et ekstra slag for ungdom. Er tenåringsmor selv. Er engasjert og entusiastisk.

Kontaktinfo: mail: ann.cathrin.sande@gmail.com Tlf 47274151

 

 

 

Marianne HoleMarianne Hole er utdannet fritidspedagog og dramalærer. Hun har jobbet i grunnskolen i en årrekke og som skuespiller på en rekke scener i Bergen og omegn. Hun er veldig glad for å ha blitt kursleder i SMART for livet i Bergen.

Marianne brenner for å hjelpe barn og unge til å utvikle sunn og god selvfølelse slik at de føler at de er sitt beste jeg. Marianne er selv mor til tre «ungdommer» i alderen 15-25 år. Marianne ønsker å gjøre en positiv forskjell i barn og unges liv.

Kontaktinfo: 945 00 215 eller på mail: marianne@aktivtpusterom.no