Onlinekurs for ungdommer

Onlinekurset «SMART for livet» organisering

Modul 1 – Tro på deg selv og utnytt ditt mentale potensial

Ungdomsbilde

Deg og ditt forhold til deg selv.

Hvem er du virkelig?
Hvordan har du det egentlig?
Hvordan kan du finne din indre styrke og treffe gode valg?
Hvordan kan dit valg av perspektiver ha betydning for deg

Enkle verktøy og redskaper til å styrke din selvfølelse og tro på at du er god nok. Du forstår hvordan ditt fokus påvirker ditt liv og få enkle redskaper til å skifte ut «finn fem feil brillene» med løsnings briller. Du lærer å ta sette deg selv i førersetet av ditt liv og forstå hvordan du kan ha det bra i ditt liv uavhengig av hvor mange likes du får på instagram og facebook.

SMART

  • Sterk Selvfølelse- hvordan du kan bruke dine indre resurser til å føle indre glede, være glad I deg selv, føle deg god nok
  • Mental trening – lære å trene mentalt slik at de gode tankene kan bli dine venner og en naturlig indre resurs for deg, få redskaper og verktøy til å sette deg selv I førersetet og hjelp til å takle dine utfordringer

Målet er at du skal finne din indre styrke, lære å bruke din mentale kapasitet og kunne stå tryggere i deg selv.

Modul 2 – Lær å mestre stress og rydd bort «finn fem feil brillene»

Hvordan virker du på dine omgivelser? Hva tenker og sier til deg selv om deg selv? Hvorfor reagerer og handler du, som du gør.

SMART

  • Aktiv livs- og stressmestring- forstå hva som skaper stress og hvordan du gjennom å forstå og mestre dine følelser kan slippe stresstanker. Lære den mentale hemmeligheten til Ol vinnere og verdensmestrene
  • Rydd bort ”Finn fem feil” brillene- forstå betydningen av kommunikasjon og hvordan skape et godt forhold til deg selv og andre mennesker.

Målet er at du lærer å forstå dine tanker og mestre kraften i tankene og følelsene. Du lærer å handtere stress, ta ansvar for ditt liv og får redskaper og verktøy til å snu negativ kommunikasjon og skape gode relasjoner til dem rundt deg. 

Modul 3 – Klart du kan, enkle formel for å nå dine mål

Du får her hemmeligheten som toppidrettsutøverer og de som når sine mål og villeste drømmer, de som går gjennom hverdagen og kjenner på en indre glede og tro på seg selv. Det er ikke rakettvitenskape, det er ikke for noen få, det er enkel livskunnskap som viser deg at alt er mulig og at du kan få til det du vil.

SMART

  • Tro du kan- Enten du tror du kan eller du tror du ikke kan vil du få rett” er et ordtak av Henry Ford. Her får du hjelp til å tro du kan og så lærer du å sette egne mål og så får du en enkel oppskrift til hvordan du når dine mål

Du trenger ikke være Harry Potter for å svinge tryllestaven over ditt liv. Du har et skattekammer av resurser inne I deg selv. Så hva med å bruke ungdomstiden til å åpne opp ditt indre skattekammer, dine styrker og indre resurser? I så fall vil du få en super verktøykasse på dette kurset til å snu fokuset fra de ytre forholdene til å sette deg selv I førersetet og skape positive forandringer I ditt liv.

Målet er at du lærer mer om deg selv og hvordan du virker på andre og hvordan du ved å endre tanker, ord og mønster kan endre ditt liv.