Slik gjør vi det

Forløpet er online og det betyr at så snart du har kjøpt deg plass har du tilgang til et lukket forum hvor du finner velkommen video med informasjon.

Undervisningen foregår I løpet av 5 moduler. 

SMART onlinekurs 1Videoundervisning Hver tirsdag I 5 uker legges opp en ny modul. 1. Modul legges ut tirsdag 12. april. Da får du tilgang til første Modul. Hver Modul består av 3 videoer med tilhørende oppgaver og øvelser som gjør at du kan se det når det passer deg og i det tempoet du ønsker. 

SMART onlinekurs 3E-bok med tilhørende oppgaver

I tillegg til videoene får du e-bok med skriftlig materiale og tilpassede oppgaver og øvelser. Du får altså spesialtilpassede øvelser og oppgaver som hjelper deg å skape de forandringene du ønsker deg i din familie.

hva-er-150x150Q og A online møter

Min oppgave er å legge tilrette for din forandring og gi deg en steg for steg oppskrift du kan følge. Vi har 3 online møter hvor du får mulighet til å stille spørsmål hvis du opplever å stå fast eller hvis det er noe du ønsker hjelp til å løse. Det eneste du trenger er en PC/nettbrett/smarttelefon og internett, så møtes vi online. 

 

Lukket facebookgruppe

Young woman relaxing in chair using digital tablet

Du blir en del av en lukket facebook gruppe med andre foreldre hvor du daglig kan sjekke inn og stille spørsmål og få hjelp til å integrere det du lærer i din familie.  Å være en del av en gruppe, med mulighet til å netttverke har vært en viktig del av min vekst og utvikling. Når vi kommer sammen vokser vi og utvikler vi oss raksere. Gruppefelleskapet er en unik arena til læring utvikling og vekst. Du får inspirasjon, nettverk, verktøyer og oppbakking til å skape et liv du virkelig elsker.

 

 

Du mottar ett nytt modul hver tirsdag.

Det er fullt mulig å bruke lenger tid på modulene og ta tingene i et tempo som passer for deg. Du hat tilgang til alle modulene i 3 måneder etter at kurset er avsluttet. Du trenger ikke noe annet enn en internett forbindelse i form av din telefon/Ipad eller computer, og så er du igang. Q&As foregår via webinar og her kan du stille spørsmål og få svar.

Ditt supertilbud:

  1. 5 online moduler med 5 x 3 undervisningsvideoer. Verdi 5000 kr
  2. 3 Q & A onlinemøter hvor du kan få svar på dine spørsmål. Verdi 1000kr
  3. Online Facebook gruppe. Verdi 2000 kr
  4. E-bok med tilpassede øvelser. Verdi 1000 kr.
  5. Herlig BONUSER. Verdi 1000 kr.

Summen for alt dette er: 11.000 kr.

Akkurat nå kan du få det hele for 2995 kr
Din spesialpris for alt dette er 1095 kr x 3

[maxbutton id=»34″]

[maxbutton id=»35″]