Q and A om SMART familie – Onlinkurs for foreldre

Computer generated image - Questions And Answers.
Jeg skulle ønske mine barn ville bli bedre til å høre etter.
Det er et ønske mange foreldre har og mange foreldre tror at når bare barna/ungdommene, deres partner aller andre bare oppfører seg skikkelig, så får de mer overskudd. Her skal vi se at det hele begynner i en helt annen retning. Det starter med en person og det der deg, når du er klar til å gå inn i prosessen og styrke deg selv, ta vare på deg, selv, sette deg selv først, lytte til dine egne behov så vil barna/ungdommene begynne å oppføre seg og din partner gjøre mer av det du lengter etter. Det handler om å starte med seg selv og la resten folde seg ut derifra.

Jeg lengter etter med anerkjennelse og respekt
Det kan hende du gjerne vil sende andre på kurs, at de skulle gått på kurs for å være snillere mot deg, mer respektfulle og forståelsesfulle. I løpet av dette kurset ser vi på hvorfor det er motsatt. Det er en dypt personlig prosess hvor du lærer hvordan andre speiler deg. Det setter i gang tanker, refleksjoner og mange a ha opplevelser. Når du lærer å bruke speil teorien gir det deg nærere og kjærligere relasjoner.

Jeg føler meg så presset på tid og er konstant stresset- er dette forløpet for meg?
Vi kommer til å se på hva stress egentlig er og du vil få gode redskaper til å handtere stresset på en god måte. Hele modul 4 er viet til stressmestring, så du vil få god hjelp til å komme ut av stress og inn i mer tilstedeværelse og ro. Dine barn/ungdommer gjør ikke det du sier, de gjør det du gjør. Så her lærer du hvordan du kan være en god rollemodell. Når du handterer ditt stress, vil de rundt deg merke det og det vil gi ringvirkninger i ditt familieliv. D

Hva betyr det at det er online
Forløpet er online slik at det er fleksibelt og uavhegig av tid og hvor du bor. Det betyr at du hver tirsdag får tilgang til et nytt modul som du selv velger når du vil se. Vi har våre felles Q and A online samlinger hvor du kan stille spørsmål og få svar. Hvis du ikke kan være tilstede blir de opptatt. Alle de systemene jeg bruker er enkle og betjene og det eneste du trenger er en internett tilgang og en smarttelefon/PC 

Hvordan foregår online Q&A calls
Hver torsdag etter at et nytt modul er lagt ut holder jeg et live Q&A call, hvor du har mulighet til å stille spørsmål og bli støttet akkurat der du er. Du får linken til webinaret i forkant, så du kan logge deg på og komme direkte inn når vi er live. Hvis du ikke kan delta live, så kan du sende meg spørsmålene i forkant, og se opptagelsen umiddelbart etterpå. 

Kan jeg se videoene og høre Q&A callsene så mange gange som jeg har lyst?
Ja – det er ingen begrensninger på hvor mange ganger du kan se videoene og Q and A webinarene innenfor kursperioden og 3 måneder etterpå. Faktisk er det bare bra å se det om igjen og repetere, fordi det da lander på et nytt nivå.

[maxbutton id=»34″]

[maxbutton id=»35″]

SMART online familiekurs